Træn spring hjemme med en airtrack

Den kommende tid med lange, solrige dage indbyder i den grad til udendørs leg – i haven eller i gården, i parken eller på stranden. Mange familier med hus og have vælger at omdanne haven til en stor udendørs legeplads, hvor ungerne kan boltre sig uden at skulle alt for langt væk hjemmefra.

Denne øvelse involverer eksempelvis anlæg af en sandkasse, opførelse af et legehus – og, hvad der inden for de seneste år er blevet særdeles populært, opsætning af en have trampolin.

De smarte trampoliner til haven er ungernes favorit legetøj nummer et. Med en have trampolin får små som store børn sund motion, frisk luft og masser af træning i at bruge deres balance og koordinations evner. Efter en dag på en have trampolin er det intet problem at falde i søvn om aftenen og få en god, lang nattesøvn.

Men hvad gør man hvis man ikke har mulighed for at sætte en have trampolin op i haven?

Airtrack – det oplagte alternativ til trampolin

Mange grundejer foreninger tillader ikke have trampoliner – især hvis husene ligger tæt, og der er risiko for nabo gener. Bor du i lejlighed uden adgang til have, vil du heller ikke umiddelbart kunne tilbyde de spring glade børn en have trampolin.

Til gengæld kan du anskaffe en airtrack til hjemmebrug. En airtrack er en oppustelig spring måtte, som kan bruges til at træne spring teknikker og forskellige øvelser. Fordelen ved at anvende en airtrack er at den stabile måtte giver det optimale afsæt med masser af spring kraft og god støtte i landingen.

Samtidig kan en airtrack pakkes sammen til at fylde nærmest ingen ting – og ungerne kan således medbringe den smarte airtrack hvis de ønsker at bruge den sammen med deres kammerater i en nærliggende park.

Du kan læse mere om airtrack, og købe den oppustelige måtte online, på globalairtrack.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *