Med diamantboring bliver jobbet klaret

Med diamantboring bliver jobbet klaret

Har du nogensinde læst tegneserie, helt specifikt tegneserier om superhelte?

Måske har du set film om dem, da de er blevet populære at lave i de seneste år, da folk valfarter i biograferne for at se dem.

Hvem er så den sejeste superhelt af dem alle?

Det kan nok debatteres i det uendelige, men noget, som man godt kan blive enige om, det er, at Superman er ret så stærk, hurtig, sej, flyvende og så videre.

Jamen, han kan se gennem vægge, han har lysersyn, han kan flyve hurtigere end lydens hast, og så kan han modstå at få alt fra bygninger ned over sig til at blive skudt på.

Han må jo være lavet af det sejeste material i universet!

Men selv den største helt har jo sin svaghed, og vi tænker ikke på kærlighed, men på kryptonit for denne superhelt fra hans hjemplanet. Bliver han udsat for dette, så bliver han pludselig så svag som en gammel mand.

Ergo må kryptonit jo være stærkere end Superman.

Hvorfor så denne indledning om, at selv de stærkeste materialer i denne planet kan overgås af en superhelt – som så bliver overgået af noget udefra?

Jo, sådan kan man lidt se på det med, hvis man spurgte, hvilket materiale man skulle bore med for at kunne være sikker på at bore igennem alle materialer.

Hvis man ikke har forstand på boring, så ville man måske foreslå et bor af stål eller lignende, men selv de materialer kan jo blive mødt af modstand af en besværlig art, som ville få boret til at knække.

Nej, det korrekte svar i denne forbindelse er at bruge diamanter til at bore med og på den måde benytte sig af diamantboring.

Hvorfor så lige diamanter.

Ser du, diamanter er noget af det stærkeste og mest solide materiale i denne verden, så hvis man skal være sikker på at kunne bore igennem næsten praktisk talt alt, så er svaret at bruge diamanter til at bore med.