Håndkøbsmedicin på lokalt apotek

Et apotek skal helst være tæt på deres kunder.

Medarbejderne skal kunne rådgive dig i dybden med den faglige viden og den menneskelige indsigt, som netop din situation kræver.

Du skal kunne forvente saglige, uafhængige og individuelle råd, hvor anbefalingerne bygger på et solidt erfaringsgrundlag.

Det handler om at sætte kunden i centrum, og tilbyde dem det bedste.

At bestille håndkøbsmedicin skal være nemt, men også sikkert.

Der findes et bredt udvalg af håndkøbsmedicin til mange forskellige problemstillinger, som man i løbet af ens liv og dagligdag kan støde på.

J.P. Fenton & Sons Pharmacy | LinkedIn

Hvad er håndkøbsmedicin?

Du skal normalt have en recept fra din læge, når du skal hente medicin. Dog er nogle lægemidler lettere tilgængelige, eventuelt når de kan købes i mindre doseringer. Det er det, der hedder håndkøbsmedicin.

Hvem må så købe håndkøbsmedicin?

Håndkøbsmedicin er ikke receptpligtigt medicin. Udover det findes der en del regler for hvem der kan købe det.

Overordnet set skal du være over 16 år, hvis du skal købe håndkøbsmedicin, og over 18 år hvis du f.eks. skal købe smertestillende medicin. 

Derudover skal du også være opmærksom på, at selvom du måske er over 18 år, gælder der stadig regler for, hvor meget håndkøbsmedicin du må købe. 

Må du gerne bytte dit håndkøbsmedicin?

Der findes mange regler for hvordan man skal opbevare håndkøbsmedicin.

Det er først og fremmest ikke muligt at fortryde sit køb af håndkøbsmedicin, og det er heller ikke ikke lovligt at videresælge det. Hvis man gør det, kan man som kunde ikke være helt sikker på at det er blevet opbevaret og behandlet rigtigt.

På grund af den regel kan man på den lyse side, som kunde være sikker på at modtage et produkt, der har været opbevaret korrekt. 

Du må dog gerne reklamere for et produkt – hvis du nu f.eks. er tilfreds med det.

Find den rigtige håndkøbsmedicin i Lyngby.