Find din professionelle maler i Galten

Når boligen skal malen indvendig eller udvendig er det en god idé at overlade opgaven til dygtige, professionelle håndværkere. På den måde er du altid sikret det optimale resultat.

Lad din maler i Galten ordne dit malerarbejde

Er du bosiddende i det skønne Østjylland, nærmere betegnet Galten ved Århus? Så kan du med fordel vælge Malerfirma Boesen A/S som dit malerfirma.

Malerfirma Boesen A/S har igennem mange år betjent glade og tilfredse kunder i Galten og omegn, og leveret flotte resultater i såvel private hjem som i offentlige institutioner og erhvervs virksomheder. Det lille, men fast sammentømrede, team arbejder tæt sammen om at skabe de smukkeste og mest holdbare resultater som du kan have glæde af i mange år.

Uanset om dit malerarbejde inkluderer opsætning af filt, fuldspartling, pudsning af vægge eller måske blot maling af en enkelt væg står Malerfirma Boesen A/S klar til at hjælpe dig. Du kan roligt regne med en service som er såvel professionel som kundevendt og personlig. Malerfirma Boesen A/S sætter en stor ære i at lytte efter kundernes ønsker, og bestræber sig på at få disse til at gå i opfyldelse ved hjælp af faglig ekspertise og stor håndværksmæssig kunnen og erfaring.

Hos Malerfirma Boesen A/S anvendes udelukkende de bedste materialer, og de dygtige, faglærte håndværkere lægger stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde. Du får, med andre ord, professionelt udført malerarbejde til en absolut rimelig pris når du vælger at lade Malerfirma Boesen A/S forestå maling af din bolig.

Malerfirma Boesen A/S anvender maling fra Flügger farver, som også forhandles i den til virksomheden hørende butik. Dette er din garanti for at den høje kvalitet og standard af de anvendte materialer. Du kan læse mere om Malerfirma Boesen A/S, og få et gratis og uforpligtende tilbud på indvendig eller udvendig maling af din bolig, på boesen.dk