Som ejer af en eller flere biler er det altid en god idé at have kontakt til et lokalt autoværksted. Man ved aldrig, hvornår det går galt med bilen, og den for eksempel ikke kan starte, mangler lys i en lampe, eller skal have skiftet et hjul eller en reservedel. Og så er det smart at have et kompetent autoværksted, befolket med dygtige bil specialister og state of the art udstyr, inden for overskuelig afstand.

Hvor finder jeg en kompetent og erfaren mekaniker i Svendborg?

Er du bosat i eller tæt på Svendborg vil du med fordel kunne besøge Svendborg Motor Co. hvis du har brug for en god service aftale. Hos Svendborg Motor Co. er det nemlig lige hvad du får – og så til nogle af regionens bedste priser.

Svendborg Motor Co. kan prale af et stort og vel udstyret værksted som udfører de mest almindelige former for bil service og reparationer. Foruden udbedring af skader som for eksempel buler, skrammer og lignende kan du hos Svendborg Motor Co. få foretaget udskiftning af dele, samt autolakering, antirust behandling og undervogns behandling.

Svendborg Motor Co. er autoriseret til at udføre service eftersyn som kan forlænge fabriksgarantien og øge genslags prisen på din bil. Indgår du en service aftale med Svendborg Motor Co. kan du i tilgift få adgang til gratis dæk hotel samt rettidige skift mellem sommer og vinter dæk.

De dygtige mekanikere og service teknikere hos Svendborg Motor Co. sørger på løbende basis for at holde deres kompetence og viden a jour gennem relevante kurser og efteruddannelse. Dette er din sikkerhed for at din bil hos Svendborg Motor Co. altid vil modtage en sikkerheds og kvalitetsmæssigt forsvarlig behandling som lever op til samtlige regulativer og standarder.

Du kan læse meget mere om Svendborg Motor Co. på værstedets hjemmeside svendborg-motor-co.dk