Få den rette hjælp til dine skavanker hos en kiropraktor

Få den rette hjælp til dine skavanker hos en kiropraktor

Smerter i nakke, ryg og lænd er nærmest blevet en folkesygdom blandt især kontornussere og personer med tungt, fysisk arbejde. Det er vigtigt at få behandlet disse smerter, inden de udvikler sig til en skadelig tilstand. Og her kan en dygtig kiropraktor – eventuelt sammen med massage eller fysioterapi – være behjælpelig.

Hvad kan jeg forvente af en kiropraktor behandling?

Når du opsøger en professionel og autoriseret kiropraktor, kan du forvente en behandling, som tager udgangspunkt i dine unikke problematikker. Ikke to kiropraktor behandlinger er identiske, af den simple grund, at der ikke findes one size fits all løsninger for individuelle skader og skavanker.

Uanset om du ønsker behandling af dine skævheder i ryg og bækken stilling, en gammel sports skade, som generer, en indeklemt iskias nerve, hold i nakken eller måske en inoperabel diskusprolaps, vil din lokale kiropraktor helt sikkert kunne hjælpe dig. En kiropraktor arbejde med særlige håndgreb og tryk teknikker, og kan her igennem løsne låste led, øge smidigheden og mobiliteten i ryg eller lænd, og lindre spændinger og muskel ømhed opstået som følge af smerter.

Hvad sker der, når nakken eller ryggen ”knækker”?

Måske har du med rædsel set det hurtige nakkevrid, som afføder en serie af knække-lyde fra patientens nakke og øvre ryg. Dette lyder dog værre end det er. Der er tale om luftbobler, som dannes i leddene, og som ”popper”, når leddet smutter ind på plads ved kiropraktorens justering. Der er altså ikke tale om knogler, der knækker. Patienter, som får ”knækket” ryg eller nakke, rapporterer om øget velbehag umiddelbart efter behandling, og en gradvis øgning af bevægelighed i nakke og skuldre i dagene derefter. Hvis du ønsker at opsøge en autoriseret kiropraktor i dit lokal område med henblik på behandling af smerter, skader eller stivhed, kan du med fordel besøge din kiropraktor i Hammel på kiropraktoren-hammel.dk