advertorial

Som bygherre har du brug for en masse underleverandører som kan hjælpe med selve byggeriet samt leverancer af materialer. Og hvis du vil gøre det nemt for dig selv vælger du en entreprenør som kan forestå flere af disse opgaver på én gang.

Få den bedste hjælp til byggeri i Hjørring

Hvis dit bygge projekt skal finde sted i Hjørring eller nærmeste omegn er det således en god idé at finde en dygtig entreprenør lokalt. I Hirtshals tæt på Hjørring finder du HMU A/S – en moderne entreprenør virksomhed med mange forskellige ekspertiser under samme tag.

Hos HMU A/S kan du få hjælp til alle typer bygge og anlægs arbejde i Hjørring og omegn. Og du kan roligt regne med professionel service når du henvender dig til HMU A/S i forretnings øjemed.

Hvem er HMU A/S?

HMU A/S blev etableret i 1991 og beskæftigede sig primært med anlægs arbejde. Under ledelse af ejer og grundlægger Jan-Iver Christiansen udviklede HMU A/S sig hastigt, og har siden fået yderligere fokus på byggeri som en del af sit kerne område.

I 2005 indtrådte Claus Roden Jensen som daglig leder og partner i virksomheden. Og siden er HMU A/S blevet en af de mest anerkendte og velrenommerede entreprenør virksomheder i Hjørring.

Hos HMU A/S kan du ikke alene få hjælp til de mest almindelige entreprenør opgaver så som byggemodning, etablering af kloak anlæg eller støbning af fundament.

HMU A/S leverer også decideret anlægs arbejde og hjælper gerne med alt fra belægning til jordarbejde. Du kan få hjælp til byggeri og konstruktion, for eksempel tømrer, snedker eller smede arbejde. HMU A/S er etableret med eget smede værksted, værksted til tømrer og snedker arbejde, betonblande anlæg og en miljø godkendt genbrugsplads til modtagelse af asfalt og beton affald.

Du kan læse mere om HMU A/S på hjemmesiden hmu.dk.