Få den bedste tandlæge behandling i Næstved

Få den bedste tandlæge behandling i Næstved

Læder du efter en dygtig tandlæge i Næstved? Så kan du med fordel tjekke Tandlægerne Dickow & Lindkær.

Hvorfor vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær?

Tandlægerne Dickow & Lindkær er en vel etableret tandlæge klinik med en central beliggenhed midt i Næstved. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær finder du udelukkende de dygtigste og mest engagerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Du kan regne med at blive modtaget med et smil, og gå derfra igen med et ditto.

Når du vælger Tandlægerne Dickow & Lindkær til at varetage dine tandlæge behandlinger, får du ikke udelukkende top professionel service med state of the art tandlæge udstyr. Du får også en behandler, som bestræber sig til sit yderste for at gøre dit tandlægebesøg så lidt smertefuldt og så behagelige som overhovedet muligt. Samtlige personaler hos Tandlægerne Dickow & Lindkær bliver løbende uddannet i de seneste behandlingsmetoder og i anvendelsen af det top moderne apparatur og øvrige udstyr, som anvendes i klinikken, via kurser og seminarer.

Hvilke tandlægebehandlinger kan jeg få hos Tandlægerne Dickow & Lindkær?

Tandlægerne Dickow & Lindkær tilbyder de mest grundlæggende odontologiske behandlinger. Når du sætter dig i stolen hos Tandlægerne Dickow & Lindkær første gang, vil dine tænder blive grundigt renset og tjekket for huller eller tilløb til tandkødsbetændelse eller parodontose.

Herefter vil tandlægen foretage en grundig undersøgelse af hele din mund, suppleret med røntgenoptagelser eller ultralyd, for at konstatere om der skulle gemme sig ansatser til dårligdomme mellem tænderne eller under tandkødsranden. Der vil blive oprettet en journal på dig, og du vil blive opmuntret til at blive tjekket med jævne intervaller.

Skulle dine tænder fejle noget – for eksempel parodontose eller karies – vil en effektiv behandlingsplan blive sat i værk. Tandlægerne Dickow & Lindkær er selvfølgelig også kompetente til at udføre såvel rodbehandling som isættelse af implantater og udtrækning eller kirurgisk fjernelse af visdomstænder.

Bestil tid i dag på dltand.dk