Står du med akut behov for transport eller gods håndtering – eller leder du efter en dygtig vognmand, som kan hjælpe dig med logistik løsninger i din virksomhed? Så kan du med fordel kontakte Keldorf Vognmandsforretning – din vognmand på Als.

Hvad kan Keldorf Vognmandsforretning hjælpe mig med?

Keldorf Vognmandsforretning er blandt de mest velrenommerede vognmandsforretninger i Sønderborg og nærmeste omegn. Dette er ikke uden grund. Selv om Keldorf Vognmandsforretning som virksomhed ikke hører til de største, råder den lokale vognmand over en helt anstændig vognpark bestående af såvel moderne lastbiler, rummelige containere, stærke kranvogne og special trailere.

Dette giver Keldorf Vognmandsforretning en fleksibilitet, som tillader den lille vognmandsforretning at tilpasse løsninger til alle typer kunder og deres behov – private såvel som erhvervs kunder. Keldorf Vognmandsforretning kan også tilbyde udførelse af højt specialiseret arbejde så som løft og flytning af tungt maskinel eller transport, land og søsætning af både.

Få hjælp til flytning og opbevaring af båd hos Keldorf Vognmandsforretning

Er du båd ejer, og har du af og til brug for at få din båd på land – og tilbage i vandet igen? Så kan Keldorf Vognmandsforretning hjælpe dig. Keldorf Vognmandsforretning løfter nænsomt din båd ud af vandet ved hjælp af en af virksomhedens stærke kranbiler. De dygtige medarbejdere hos Keldorf Vognmandsforretning har mange års erfaring inden for kraning af både, og kan samtidig hjælpe dig med sikker transport af din båd.

Mangler du opbevarings plads til din båd, kan den eventuelt overvintre på Keldorf Vognmandsforretnings egen lagerplads, som ligger bag virksomhedens egne kontorer. Her er din båd overvåget 24 timer i døgnet. Om dagen af medarbejdere på kontoret, og om natten af effektive overvågnings kameraer. Og skal du udføre reparationer eller vedligehold på din båd, kan du benytte dig af rindende vand og elektricitet.

Læs mere om Keldorf Vognmandsforretning på keldorftransport.dk