Du kan undgå reparation af mobil på flere måder

Du kan undgå reparation af mobil på flere måder

Hvad kendetegner egentlig det moderne menneske?

Bare der er en lille ledig stund, så skal vores smartphone underholde os. 

Vi går på nettet, vi skriver med andre mennesker, vi lægger billeder op, vi tjekker nyhederne, læser mails, bruger maskinens lommelygter, orienterer os med dens indbyggede GPS og meget mere.

Ja, vi kan dårligt forestille os at skulle undvære den, så hvis der er noget hardware i moderne tid, der bliver brugt en hel del, så må det siges at være den smartphone.

Dette gør så også, om man er den lidt mere skødesløse type til den helt forsigtige, at mobilen langsomt, men sikkert, bliver godt slidt, så den til sidst ikke kan bruges længere og skal udskiftes.

Den slags kan simpelthen bare ikke undgås, men der er faktisk en hel masse, som du kan gøre for at forlænge apparatets levetid og generelt beskytte den, både indvendigt og udvendigt, så chancen for, at den går i stykker, bliver minimeret.

Som det første anbefaler vi dig, at du investerer i et panserglas og beskyttende cover generelt, der kan holde sammen på maskinen, hvis du skulle tabe den eller få den klemt inde mellem noget.
Dette beskytter den ikke mod alt, men det er da med til at sørge for, at ulykkerne bliver formindskede.

Indvendigt kan du sørge for at lukke dine apps helt ned, når du ikke bruger dem, så de ikke bruger data og energi på telefonen ved at være åbne i baggrunden.

Hav desuden ikke for mange apps installerede, hvis du alligevel ikke bruger dem, og er det muligt, så installer nogle sikkerhedsforanstaltninger, så der ikke kommer mallware eller vira ind på den.

Forsøg også generelt at minimere dit forbrug. Det er ikke alene sundt for dig og miljøet, men det gør ganske enkelt også, at telefonen ikke bliver så slidt og brugt, som den ellers ville.

Er uheldet ude, så er løsningen her: https://repphone.dk/