Det er ikke koldt…

Det er ikke koldt...

…det handler bare om at være klædt rigtigt på. Vælg militærtøj til dine outdoor aktiviteter, så er du altid klædt på til al slags vejr. 

Andet end camouflage…

Militærtøj er andet og mere end camouflagetøj og store støvler. Vandtæt, vindtæt og UV-beskyttende tøj, der tillader huden at ånde, så du altid bevarer den ideelle temperatur – det er kendetegnende for moderne outdoor tøj. 

Betegnelsen militærtøj refererer til de mange anvendelsesmuligheder og den store modstandsdygtighed overfor al slags vejr. Du kan få det vejrbestandige tøj til både mænd, kvinder og børn, og i mange forskellige typer designs. Der findes naturligvis også det klassiske camouflagemønster på flere af produkterne under kategorien – men mest fordi det er et funky mønster, der klæder både voksne og børn. 

Hvor finder du militærtøj?

Det er ikke længere nødvendigt at besøge overskudslagre fra militæret, for at finde det eftertragtede tøj ti udendørsbrug. Du kan online finde webshops med speciale i outdoorbeklædning, hvor militærtøj er en kategori for sig selv. 

Tøjet henvender sig til dig, der gerne opholder dig udendørs i længere tid ad gangen og ikke lader vejret afgøre, om det er en inde- eller udedag. Det henvender sig til dig, der skal på vandretur, telttur, spejdertur eller ud og dyrke sport. 

Hvad kan det bruges til?

Det unikke ved det militær-orienterede tøj er, at det giver stor bevægelsesfrihed samtidig med, at det opfylder dine behov for varme, vandtæthed og vindafskærmning. Du kan anvende tøjet til både sport og mere stillestående aktiviteter. Er du eksempelvis amatørornitolog har du brug for tøj, der holder på varmen i de mange stillesiddende timer. 

Brug også det varme tøj til børn. Udeleg i børnehaven kan være en kold fornøjelse på blæsende efterårsdage – en vindtæt softshell jakke under flyverdragten kan gøre en stor forskel, ligesom behageligt uldundertøj til leg i sandkassen sikrer, at kroppen holdes varm under hele ‘sandkage-bageriet’.