Bare så vi lige får det helt på det rene: Bitcoins er kryptovaluta, hvilket vil sige, at de penge ikke findes ude i det fysiske liv, men at hver mønt har sin unikke kode, som man så kan bruge til at betale online med samt andre steder.

Man bruger derfor mere et logo for en mønt til denne enhed for nemhedens skyld.

Der findes forskellige former for kryptovaluta, hvoraf Bitcoins nok er de mest velkendte af slagsen.

Man skulle tro, at fordi det hele foregår digitalt, så ville det være lettere at hacke og snyde med, men de unikke koder er ikke sådan at forfalske, og så er der begrænsninger på, hvor mange bitcoins der kan skabes, så man undgår inflation på den måde.

Det er således med til at gøre bitcoins eftertragtede, fordi der findes en begrænset mængde af dem: og hvordan er det lige med sjældne ting? De bliver penge værd!

Lav den rette investering i Bitcoins

Og alle mennesker kan være med til at få fingre i de online-mønter, for der er dem, der “høster” dem frem, men dem kan du så købe, og man har set i løbet af de sidste mange år, at de er steget markant i værdi, så det lader til at være en sikker investering.

Man skal dog huske at investere bredt og have god vejledning til køb bitcoins, for man kan jo risikere at løbe ind i en boble, så de Bitcoins og andet kryptovaluta daler markant i værdi, fordi der stadigvæk ikke er den brede forståelse er, hvad det er.

Indtil videre er den slags mønter meget eftertragtede, men stemningen kan vende, og så er det med at have den rette viden i baghånden, hvad man så går, og derfor er det vigtigt at følge med i, hvad der sker på det marked.